Dan Diaconescu îl vede pe Gigi Becali preşedintele liberalilor: Nu poate pierde şefia PNL! VIDEO

Dan Diaconescu a declarat la România TV că îl vede pe Gigi Becali preşedinte al PNL şi şi-a exprimat încă odată speranţa că va ajunge să îl aibă adversar pe Gigi Becali la viitoarele alegeri prezidenţiale.

RomaniaTV.net
15 oct. 2012, 17:59
Dan Diaconescu îl vede pe Gigi Becali preşedintele liberalilor: Nu poate pierde şefia PNL! VIDEO

Dan Diaconescu a dezminţit la România TVva candida împotriva lui Gigi Becali la alegerile parlamentare din 9 decembrie, subliniind că urmăreşte să îşi depună candidatura în acelaşi colegiu cu Victor Ponta.

În acelaşi timp, liderul Partidului Poporului şi-a exprimat încă odată speranţa că va ajunge să îl aibă adversar pe Gigi Becali la viitoarele alegeri prezidenţiale.

Chiar îi doresc domnului Becali o carieră extraordinară şi visez să mă întâlnesc cu el într-o finala la preşedinţie, nu la parlamentare. Sigur, domnul Becali nu va putea pierde şefia PNL-ului, la momentul când ea se va discuta. Nu va putea pierde această candidatură la preşedinţie, din partea USL, fiindcă oricum, între domnul Becali şi ceilalţi posibili candidaţi e o distanţă apreciabilă. Domnul Becali este mai popular decât domnul Ponta, domnul Antonescu sau domnul Oprescu„, a declarat Dan Diaconescu la România TV.