Dan Diaconescu: Iau MEDITAŢII pentru funcţia de preşedinte

Dan Diaconescu se pregăteşte intens pentru alegerile prezidenţiale din 2014. El a declarat la România TV că ia meditaţii pentru funcţia de preşedinte al României de la "oameni foarte bine pregătiţi, mai deştepţi de o mie de ori" decât el.

RomaniaTV.net
12 ian. 2013, 20:21
Dan Diaconescu: Iau MEDITAŢII pentru funcţia de preşedinte

„De doi ani de zile iau meditaţii pentru funcţia de preşedinte al ţării cu oameni foarte bine pregătiţi, mai deştepţi decât mine de o mie de ori. Ce, să vă dau numele lor? Nu îi ştiţi. Iau meditaţii pentru funcţia de preşedinte sau pentru funcţia de lider de ţară. Aştia fac un fel de stagii de studii pe lângă Harvard, şi eu nu mi-am permis, nu m-a dus capul să merg la Harvard„, a declarat, sâmbătă seara, Dan Diaconescu la România TV.

Întrebat la ce anume face meditaţii, patronul OTV a răspuns printr-un exemplu de economie: „Am învăţat că Produsul Intern Brut este egal cu consumul privat plus consumul firmelor respective, plus investiţii private, plus cheltuielile guvernului – care la noi în ţară sunt de 50 de miliarde de euro -, plus exporturi minus importuri”.