Dan Bittman cântă din nou cu Holograf, prima dată după operaţia la gât

Trupa Holograf revine pe scenă, în formulă completă, pe 7 martie. Acesta este primul concert după ce solistul formaţiei, Dan Bittman, a suferit o intervenţie chirurgicală la gât.

RomaniaTV.net
25 feb. 2013, 17:14
Dan Bittman cântă din nou cu Holograf, prima dată după operaţia la gât

Dan Bittman a declarat luni, că acest concert este „un prim pas” în ceea ce priveşte reluarea activităţii formaţiei.

Trupa Holograf a anunţat în 11 decembrie 2012 că îşi suspendă activitatea concertistică până la recuperarea completă a lui Dan Bittman, care în luna octombrie a suferit o intervenţie chirurgicală la gât.

Edi Petroşel, toboşarul formaţiei Holograf, a declarat, la momentul respectiv, că formaţia a decis să suspende cele două concerte pe care trebuia să le susţină la Sala Palatului din Bucureşti, pe 25 şi 26 februarie 2013, după ce le amânase şi pe cele din 22 şi 23 octombrie 2012, din cauza problemelor de sănătate ale lui Dan Bittman.

În luna octombrie, Edi Petroşel a declarat, că Dan Bittman a fost operat în 3 octombrie, la Viena, iar operaţia a fost una reuşită. „A fost operat la gât. I se obturase un canal, o venă şi, pentru a nu fi în pericol de accident vascular, s-a operat. Operaţia a reuşit şi el se simte bine acum, se odihneşte. Are nevoie de o perioadă de trei-patru săptămâni de recuperare”, a spus Edi Petroşel.