Dâmboviţa: Tânăr, arestat pentru că a racolat mai multe minore şi le-a obligat să se prostitueze

Un bărbat de 28 de ani din comuna dâmboviţeană Moroieni a fost arestat preventiv, pentru trafic de minori, fiind acuzat că a racolat şi găzduit în locuinţa sa mai multe minore pe care, timp de mai multe luni, le-a obligat să întreţină relaţii sexuale cu diverşi bărbaţi.

RomaniaTV.net
10 aug. 2012, 11:40
Dâmboviţa: Tânăr, arestat pentru că a racolat mai multe minore şi le-a obligat să se prostitueze

Anchetatorii au probat activitatea infracţională a bărbatului în privinţa a două fete din judeţul Braşov, iar din cercetările făcute, poliţiştii au stabilit că acesta ar fi exploatat sexual şi alte minore.

„În urma activităţilor de cercetare penală efectuate de lucrători din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Dâmboviţa, în colaborare cu Secţia nr.7 Poliţie Rurală Fieni, sub coordonarea procurorului DIICOT – Biroul Teritorial Dâmboviţa a fost probată activitatea infracţională a bărbatului de 28 de ani, din comuna Moroieni, pentru trafic de minori în formă continuată. În fapt, acesta a racolat şi găzduit în locuinţa sa două minore, în vârstă de 16 şi 17 ani, ambele din oraşul Râşnov, judeţul Braşov, pe care, timp de mai multe luni, le-a obligat să întreţină relaţii sexuale contra unor sume de bani, cu diverşi bărbaţi. Din cercetările efectuate rezultă că suspectul ar fi exploatat sexual şi alte minore, urmează să se stabilească şi aceste situaţii, ancheta e în curs”, a spus Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, agent Raluca Florescu.

El a fost reţinut pe bază de ordonanţă de procuror, ulterior Tribunalul Dâmboviţa dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile.

Bărbatul a fost dus în arestul Poliţiei Judeţene Dâmboviţa.