CUTREMURĂTOR. O fetiţă de cinci ani A MURIT după ce a fost VIOLATĂ timp de două zile

O copilă de numai cinci ani, care a fost violată timp de două zile de un bărbat, în India, a murit la spital, în urma unui atac de cord. Micuţa ajunsese pe mâna medicilor cu leziuni grave şi în ultimele opt zile fusese în comă indusă, însă corpul ei micuţ nu a fost suficient de puternic pentru a rezista.

RomaniaTV.net
30 apr. 2013, 11:21
CUTREMURĂTOR. O fetiţă de cinci ani A MURIT după ce a fost VIOLATĂ timp de două zile

Fetiţa a fost internată în stare gravă în urmă cu 12 zile, după ce a fost sechestrată şi violată timp de două zile, de un bărbat de 35 de ani care o ademenise cu ciocolată. După ce şi-a satisfăcut poftele bolnave, bărbatul a abandinat-o pe micuţă într-o fermă, unde a fost găsită de părinţii ei, zăcând într-o baltă de sânge.

Odată ajunsă la spital, medicii au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a o salva pe copilă, iar în ultimele zile aceasta s-a aflat în comă indusă, la terapie intensivă. Chiar şi aşa, starea ei era foarte gravă, iar inima i-a cedat.

Autorul violului a fost identificat şi arestat după şase zile şi îşi aşteaptă pedeapsa.

Anul trecut, în luna decembrie o tânără indiancă a fost violată într-un autobuz din New Delhi, ceea ce a condus la proteste populare şi la iniţierea unei o dezbateri asupra modului în care femeile sunt tratate în India. De atunci, presa indiană scrie frecvent despre cazuri de viol în întreaga ţară.