CUTREMURĂTOR. Tatăl tinerei împuşcate de iubitul poliţist a aflat că fata a murit în direct la TV

Tragedia tinerei din Dâmboviţa care a fost împuşcată în cap de iubitul ei poliţist, care apoi s-a sinucis, a cutremurat România. Tatăl fetei, al cărui fiu, fotbalist, a murit în urmă cu câţiva ani, a aflat de decesul tinerei de 23 de ani chiar în timp ce acorda un interviu în direct.

RomaniaTV.net
26 mart. 2013, 09:23
CUTREMURĂTOR. Tatăl tinerei împuşcate de iubitul poliţist a aflat că fata a murit în direct la TV

Familia Elenei Pârşă, tânăra de 23 de ani care a fost ucisă de iubitul ei, Marius Cârstea, poliţist în cadrul IJP Dâmboviţa, pare o dramă fără sfârşit.

Elena era sora lui Marian Pârşă, fost fotbalist la Petrolul Ploieşti, care a murit în februarie 2010, după o luptă de patru ani cu cancerul. Dărâmaţi complet de tragedia petrecută cu Elena, împuşcată de iubitul ei, care nu putea suporta opoziţia propriei familii faţă de relaţia lor, părinţii tinerei se pregătesc acum să-ţi îngroape copila.

Tatăl fetei a aflat că fata lui a pierdut lupta pentru viaţă chiar în timp ce acorda un interviu în direct, în cadrul emisiunii Drept la ţintă, de la Kanal D. Bărbatul tocmai explica faptul că medicii erau rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire, dar că totuşi inima puternică a tinerei continua să bată şi să menţină vii speranţele, în momentul în care a fost sunat din spital şi a rupt-o la fugă pentru a fi la căpătâiul fiicei sale.

Despre Marius Cârstea, tatăl tinerei a avut cuvinte de laudă, dar nimic nu îl poate face să înţeleagă de ce i-a împuşcat fata. „Era un băiat foarte cuminte, respectuos, cu bun simţ, îmi pare rău de el, dar mai rău îmi pare de fata mea. Dacă o iubea aşa de mult, îmi lăsa fata să trăiască, nu o împuşca şi pe ea. Totul a degenerat din cauza familiei lui. Problema lor a fost că noi suntem ţigani, iar unii din România ne cred oameni de cea mai joasă speţă. Dar nu e aşa, trăim civilizat, avem copiii la şcoli înalte, iar România e şi ţara noastră”, a spus tatăl tinerei.

La câteva minute după interviul întrerupt de apelul telefonic s-a aflat vestea că Elena Pârşă a murit, la numai 23 de ani, a doua zi după ce fusese împuşcată de iubitul ei.