CUTREMUR în PDL. Poteraş demisionează de la şefia filialei sector 6. Vor urma şi alţii

Cristian Poteraş va demisiona de la conducerea PDL sector 6 din cauza rezultatelor proaste obţinute în urma alegerilor locale, unde a candidat pentru un nou mandat de primar. Anunţul demisiei a fost făcut după anunţul demisiei preşedintelui PDL Bucureşti, Elena Udrea. Potrivit evz.ro, toţi preşedinţii de sector PDL Bucureşti ar urma să demisioneze în cursul zilei de marţi.

RomaniaTV.net
12 iun. 2012, 11:58
CUTREMUR în PDL. Poteraş demisionează de la şefia filialei sector 6. Vor urma şi alţii

Președintele PDL sector 6, Cristian Poteraș, va demisiona și el de la conducerea acestui sector, după anunţul Elenei Udrea că va demisiona din fruntea organizaţiei PDL Bucureşti.

Întrebat dacă gestul Elenei Udrea va trebui urmat și de președinții organizațiilor de sectoare, Cristian Poteraș a răspuns: „Da, și eu îmi voi da demisia. O voi anunța mâine, voi face o conferință de presă mâine”, a declarat pentru EVZ, fostul edil al sectorului 6, Cristian Poteraș.

Cât despre demisia Elenei Udrea, Cristian Poteraș a spus că este o demisie de onoare, care îl face să aprecieze „omul Elena Udrea pentru că a fost cu picioarele pe pământ și nu s-a îmbătat cu apă rece”.