Cuţitarul din Iaşi, surprins de camerele de supraveghere VIDEO

În urmă cu două zile, ieşenii erau şocaţi de un atac odios ce a avut loc într-un fast-food, o femeie fiind tăiată şi înjunghiată de mai multe ori în zona gâtului şi a feţei de fostul concubin. Camerele de supraveghere din local au surprins scenele de groază.

RomaniaTV.net
22 apr. 2012, 05:27
Cuţitarul din Iaşi, surprins de camerele de supraveghere VIDEO

Imagini şocante surprinse de camerele video în fast-foodul groazei de la Iaşi. Scena atacului de acum două zile în care o femeie a fost înjunghiată de mai multe ori în zona feţei de fostul soţ a fost făcută publică. La mai bine de 48 de ore de la atac, poliţiştii nu au reuşit să îl găsească încă pe bărbat.

Pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede cum femeia făcea curat în local, în momentul în care a fost atacată. Bărbatul a intrat în local şi a început să o ameninţe, iar după câteva minute a devenit violent. Femeia a încercat să fugă, dar bărbatul s-a năpustit asupra ei.

În imagini se vede apoi cum bărbatul fuge, iar femeia se târăşte spre baia restaurantului.În momentul atacului, ea nu era singură în local. Câţiva angajaţi se aflau la bucătărie, dar le-a fost frică să intervină când l-au văzut pe bărbat dezlănţuindu-se. Din fericire, starea femeii este stabilă.

Poliţiştii nu au reuşit încă să-l prindă pe cuţitar, dar acesta s-a aflat în legătură cu jurnaliştii, cărora le-a recunoscut că şi-a mai bătut partenera de viaţă. Pentru incidentul din urmă cu două zile, el dă vina chiar pe victimă, deoarece, spune el, ar avea o relaţie cu un poliţist. El nu le-a spus jurnaliştilor cu care a vorbit unde este şi a menţionat că se va preda în câteva zile, după ce îşi va rezolva câteva treburi urgente.