Curtea de Argeş. Fiica şi-a UCIS mama pentru 11.000 euro VIDEO

O femeie de 75 de ani din Curtea de Argeş a fost înjunghiată de mai multe ori cu un cuţit. Anchetatorii au stabilit că femeia a fost ucisă pentru bani. Bătrâna obţinuse 11.000 de euro din vânzarea unei case. După ore bune de audieri, fiica acesteia şi-a recunoscut fapta. Ea a fost reţinută pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentată cu propunere de arestare preventivă.

RomaniaTV.net
02 iun. 2012, 05:52
Curtea de Argeş. Fiica şi-a UCIS mama pentru 11.000 euro VIDEO

UPDATE 13.00 Fata bătrânei a fost reţinută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, sub acuzaţia de omor deosebit de grav, procurorii având indicii şi probe că ea este cea care ar fi comis crima. Femeia a fost introdusă în arestul IPJ Argeş şi urmează să fie prezentată, în cursul zilei de sâmbătă, magistraţilor Tribunalului Argeş cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile, transmite Mediafax.

O femeie de 75 de ani a fost găsită moartă, vineri seară, în propria locuinţă din Curtea de Argeş. Aceasta a fost înjunghiată de mai multe ori.

Bătrâna tocmai vânduse o casă în zona Câmpulung şi se pare că banii obţinuţi ar fi fost motivul crimei. Anchetatorii spun că femeia a fost înjunghiată în baie. Cu ultimele puteri ea s-a târât până în sufragerie, acolo unde a şi murit.

Principalul suspect în acest caz a fost chiar fiica victimei. După câteva ore de audieri, aceasta a recunoscut că şi-a ucis mama.

Pentru omor deosebit de grav, femeia riscă să stea în închisoare 25 de ani.