Curse de maşini pe Autostrada Transilvania VIDEO

Peste 50 de vitezomani s-au întrecut, sâmbătă, pe Autostrada Transilvania.  Nu este vorba despre teribilişti care s-au gândit să facă liniuţe, ci despre un eveniment organizat cu acte în regulă.

RomaniaTV.net
30 iun. 2012, 18:05
Curse de maşini pe Autostrada Transilvania VIDEO

O competiţie de viteză s-a desfăşurat, sâmbătă, pe Autostrada Transilvania. Cursele s-au desfăşurat pe o porţiune de aproximativ 400 de metri de la ieşirea de pe autostradă, care nu a fost încă deschisă circulaţiei. În concurs s-au înscris 52 de maşini, dar şi motoare.

Concursul a constat în curse de accelerări cronometrate. Cea mai mare viteză în concurs a fost atinsă de o motocicletă, care a gonit cu 220 km/h.

La startul competiţiei s-au aliniat bolizi cu peste 500 de cai putere, iar singura nemulţumire a participanţilor – veniţi din Cluj, Bucureşti, Mureş, Arad şi Oradea – a fost temperatura ridicată, care a încins frânele şi motorele maşinilor.

„Este primul eveniment de acest gen pe autostradă. Am vrut să fie ceva unic, ceva special, mai deosebit, aşa că a trebuit să facem pe autostradă”, a spus Adrian Nagy, organizatorul evenimentului.