Cursă la înălţime. Sute de homosexuali au alergat PE TOCURI la Madrid VIDEO

Sute de bărbaţi au alergat pe tocuri la un concurs pentru homosexuali. Ei se pregăteau intens pentru Festivalul Gay din Madrid.

RomaniaTV.net
29 iun. 2012, 05:37
Cursă la înălţime. Sute de homosexuali au alergat PE TOCURI la Madrid VIDEO

Tocuri subţiri, înalte sau platforme. Asta au purtat homosexualii spanioli ca să-şi sărbătorească orientarea sexuală la un concurs de alergat.

„Cursa a fost foarte grea la început din cauză că au participat multe persoane. Erau doi invidizi în faţa mea, dar odată ce i-am întrecut, a trebuit să alerg mai repede, aşa că tocurile mele s-au rupt un pic. Dar a fost plăcut, am avut un timp minunat”, a declarat Alien, câştigătorul.

El a primit 500 de euro. Chiar dacă un singur participant a fost premiat cu bani, ceilalţi bărbaţi au impresionat publicul cu rochii colorate şi mulate pe corp, peruci şi machiaj strident. Iar unii mai timizi s-au mulţumit doar să privească.

„A fost o mare competiţie şi foarte mult stres până la linia de sosire. Dar cel mai important lucru este că şi la anul vom sărbători cursa”, a declarat Giullermo, un spectator.

La Festivalul Gay, participă mii de persoane venite din întreaga lume. Ele vor milita pentru drepturile lor până pe 1 iulie.