Cursă inedită la malul mării, cu două motociclete, un bolid, un elicopter şi un avion VIDEO

O maşină sport, două motociclete de viteză, un elicopter şi un avion de acrobaţie s-au luat la întrecere pe şoseaua dintre Saturn şi Venus. Turiştii de pe plajă au fost încântaţi de spectacol.

12 iul. 2013, 06:47
Cursă inedită la malul mării, cu două motociclete, un bolid, un elicopter şi un avion VIDEO

O cursă inedită a avut loc joi, între Venus şi Saturn, informează România TV. La start s-au aliniat doi motociclişti, un bolid, un elicopter şi un avion de acrobaţie. Motoarele au fost ambalate, iar piloţii au apăsat pedala acceleraţiei până la podea.

Turiştii de pe plaja Venus-Saturn au fost încântaţi de spectacolul oferit. „Avionul a făcut nişte manevre foarte interesante aici printre hoteluri. Sper să câştige maşina albastră”, a spus un turist care a asistat la cursă.

Interesant este că în viaţa de zi cu zi, motocicliştii sunt piloţi de avion. „Satisfacţia mea cea mai mare e că am reuşit să depăşim elicopterul undeva în linie dreaptă, el fiind în faţa noastră”, a spus Adrian Vasilache, unul dintre motociclişti.

Aceasta a fost doar prima aventură de acest fel la malul mării. Organizatorii promit că vor mai fi astfel de curse şi cu altfel de vehicule.