Curaj şi SACRIFICIU în iadul din Muntenegru. Cu preţul vieţii, un bărbat a salvat un copil VIDEO

Poveste impresionantă din autocarul groazei! Cu preţul vieţii sale, omul de afaceri Nicolae Dervis, din Argeş, a salvat un copil aflat în autocar. Salvatorii l-au găsit pe copilul de opt ani în braţele sale. 

RomaniaTV.net
25 iun. 2013, 07:30
Curaj şi SACRIFICIU în iadul din Muntenegru. Cu preţul vieţii, un bărbat a salvat un copil VIDEO

Omul de afaceri Nicolae Derviş se afla în autocar, împreună cu soţia sa, Maria. În accident, patronul a luat în braţe un copil de 8 ani, pe care a reuşit să-l salveze. El însă, a murit.

Potrivit România TV, teribilul accident s-a petrecut în apropiere de o mănăstire, loc pe care Nicolae Dervis şi-a dorit mult să-l viziteze. Era un om credincios, aşa îl ştia toată lumea. Iar cea mai bună dovadă o reprezintă construcţia unei biserici, chiar în satul natal, Valea Brazilor, pentru care a plătit patru miliarde de lei vechi.

„Domnul Derviş este pictat deasupra uşii de la intrare, aici. Un om deosebit, cu o inimă mare”, a spus preotul din sat. 17 dintre victimele cumplitului accident, adică 8 morţi şi nouă răniţi, sunt din Argeş. Printre ei, trei cupluri care plecaseră în cea mai frumoasă vacanţă a vieţii. Ghidul şi soţul ei şi părinţii unui fost consilier local din Curtea de Argeş. În accident au fost răniţi şi mai mulţi turişti din Vrancea.

Citeşte şi ACCIDENTUL din Muntenegru. Vezi LISTA românilor RĂNIŢI şi internaţi în spitalele din Podgorica

Noi informaţii apar în cazul teribilului accident din Muntenegru în urma căruia şi-au pierdut viaţa 18 turişti români. Unul dintre şoferii care conducea autocarul căzut în râpă era coducător auto în cadrul DGPMB.

Un autocar cu turişti români s-a răsturnat într-o prăpastie în Muntenegru, duminică după-amiază. Accidentul s-a produs la Grlo, pe o şosea dintr-o regiune montană la 30 de kilometri nord de Podgoriţa, capitala Muntenegrului.

VEZI ŞI: Femeie cu opt rude în AUTOCARUL MORŢII: La telefon ni s-a spus că sunăm prea des. Nu mai am speranţe

Două avioane româneşti au plecat spre Muntenegru de unde îi vor prelua pe răniţii din teribilul accident de duminică seara.

29 de români sunt în spitalele din Podgorica şi mulţi dintre ei se vor întoarce astăzi acasă. Guvernul vrea să declare miercuri zi de doliu pentru cei 18 români care şi-au pierdut viaţa în accidentul din Muntenegru.