Curaj sau nebunie: Un cascador merge pe sârmă la SUTE DE METRI în aer, deasupra oraşului Rio VIDEO

Mai mulţi cascadori americani le-au oferit brazilienilor o serie de cascadorii uimitoare, după ce au mers pe sârmă la o înălţime de câteva sute de metri. Mai mult, ei sar cu paraşuta de pe cele mai înalte clădiri din oraş, spre uimirea celor din jur.

26 mart. 2013, 14:28

Cascadorul Brian Mosbaugh a sfidat din nou moartea după ce a mers pe sârmă la peste 800 de metri înălţime deasupra oraşului Rio de Janeiro. Mai mulţi cascadori au călătorit în Brazilia, pentru a efectua mai multe cascadorii extreme, printre care mersul pe sârmă şi săritul cu paraşuta de pe anumite clădiri. Liderul lor a declarat că apropierea de moarte îl face „să caute un mai bun balans personal”, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi S-au jucat cu viaţa: Doi bărbaţi au zburat în costum de liliac printre zgârie norii din Rio VIDEO

Citeşte şi Cele mai trăsnite cabine telefonice din lume, pe străzile din Sao Paulo FOTO

„Totul este distilat până la cel mai fundamental nivel. Resprir, devin calm şi trăiesc fericitul moment într-un prezent neîntrerupt”, a declarat el.

Citeşte şi În Brazilia plouă cu PĂIANJENI VIDEO

Fără o plasă de siguranţă, legat doar cu un ham de coarda lungă de 100 de metri, Mosbaugh stă întins pe spate cu picoarele şi mâinile lăsate în voia abisului. Bărbatul crede că experienţele prin care trece îi ajută să iubească mai mult viaţa.

În timp ce au fost în ţara din America de Sud, cascadorul şi echipa lui au legat o sfoară între două blocuri din centrul oraşului Rio de Janeiro şi au mers pe sfoară pentru o televiziune locală. De asemenea ei au sărit cu paraşutele de pe mai multe clădiri înalte.

Citeşte şi CASCADORIE UIMITOARE: Au trecut unul peste altul pe sârmă, la 350m înălţime VIDEO