Cununia lui Connect-R, DISTRUSĂ. Vezi ce i s-a întâmplat cântăreţului în cea mai importantă zi

Connect-R s-a căsătorit miercuri în secret cu iubita şi mama viitorului său copil, Misha. Vestea a mirat pe multă lume, dar la câteva ore a venit şi rândul lui Connect-R să aibă parte de o surpriză: s-a trezit cu poliţia la petrecere.

RomaniaTV.net
27 iul. 2013, 11:38
Cununia lui Connect-R, DISTRUSĂ. Vezi ce i s-a întâmplat cântăreţului în cea mai importantă zi

Connect-R s-a căsătorit, miercuri seară, cu aleasa inimii lui, nimeni alta decât superba Misha. După doar patru luni de convieţuire sub acelaşi acoperiş, artiştii care au pus stăpânire pe toate topurile muzicale şi-au unit miercuri destinele.

Din dorinţa de a beneficia de discreţie maximă, cântăreţul a ales o zi şi o locaţie atipice pentru nunţile VIP. Acest lucru nu l-a ajutat prea mult, căci, imediat după încheierea ceremoniei, vestea s-a răspândit cu viteza luminii. Dacă la capitolul discreţie nu s-a bucurat de succes, în schimb, în privinţa distracţiei, aceasta a fost una pe cinste.

Invitaţii lui au fost puşi pe distracţie şi au petrecut, nu glumă. Potrivit ziarulring.ro, drept dovadă, una dintre doamnele care locuiau în imediata apropiere a clubului s-a supărat tare şi i-a reclamat la poliţie pentru disturbarea liniştii publice. Şi, uite aşa, Connect-R s-a trezit cu poliţia la nunta lui.

Episodul cu pricina a stricat însă buna dispoziţie a găştii petrecăreţe doar pentru câteva minute.

Citeşte şi: Connect-R va deveni tată. Vezi cine îl face tătic pe artist