Cum şi-a pierdut o tânără LOCUL de MUNCĂ din cauza unui mesaj STUPID pe FACEBOOK FOTO

O tânără din America care lucra ca operator pentru apeluri de urgenţă şi-a pierdut locul de muncă după ce a postat un mesaj rasist pe Facebook. Astfel, ea a scris că urăşte oamenii de culoare şi i-a asemănat cu animalele.

07 iun. 2013, 18:23

April Sims, o tânără de 23 de ani din Dallas, angajată a unei secţii de poliţie din oraş, şi-a pierdut locul de muncă după ce a postat mesaje rasiste pe Facebook, lucru interzis prin lege în America, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Enoriaşii, chemaţi la slujbă pe FACEBOOK. Preoţii sunt mulţumiţi de numărul de LIKE-uri

Negrii sunt insuportabili. Seamănă mai mult cu animalele, nu ştiu cum să se comporte. Mereu fac probleme. Pot să număr pe degete persoanele de culoare care au ceva în cap„, a spus tânăra pe reţeaua de socializare.

Atacurile asupra negrilor au început odată cu angajarea tinerei ca operator pentru apeluri de urgenţă, fiind frapată de numeroasele cazuri în care au fost implicaţi înfractori de culoare. Mai mult, atunci când a fost întrebată ce vor spune şefii ei atunci când vor vedea comentariile, tânăra a spus că nu regretă niciun cuvânt din cele pe care le-a spus, adăugând că nu îşi va cere scuze niciodată.

Citeşte şi De la Facebook, în topul Forbes. Vezi ce averi au miliardarii reţelei de socializare

Sunt şocat şi îmi pare rău să ştiu că astfel de lucruri încă au loc astăzi, mai ales în cadrul poliţiei„, a declarat Dwaine Caraway, angajat al poliţiei din Dallas.