Cum şi-a bătut Mutu joc de un penalty. Din cauza românului, Ajaccio a ratat victoria VIDEO

Adrian Mutu a încercat o "scăriţă", din penalty, în meciul cu Valenciennes, dar nu l-a păcălit pe portarul advers. Din cauza acestui fapt, jucătorul şi-a certu apoi scuze fanilor, pe Twitter.

20 ian. 2013, 12:54
Cum şi-a bătut Mutu joc de un penalty. Din cauza românului, Ajaccio a ratat victoria VIDEO

Adrian Mutu a fost înger şi demon în meciul pe care Ajaccio l-a jucat pe teren propriu cu Valenciennes (scor 1-1), în etapa a 21-a a campionatului Franţei. Atacantul român a deschis scorul în minutul 30, dar tot el a ratat şansa desprinderii la 2-0, în minutul 67.

El a executat o lovitură de la 11 metri şi în prima fază a înscris, însă arbitrul a decis repetarea, după ce jucătorii au pătruns înainte de fluierul său în suprafaţa de pedeapsă. A doua oară, Mutu a încercat o execuţie pretenţioasă, o „scăriţă”, prinsă cu uşurinţă de portarul advers.

Pentru a mai potili furia fanilor, Mutu a postat pe Twitter următorul anunţ: „‘Cer scuze tuturor suporterilor echipei Ajaccio, echipei mele şi fanilor mei pentru penaltiul ratat. Am ales să fac acea execuţie (n.r. – scăriţă), aşa că îmi asum responsabilitatea„.