Cum se vând drogurile în Centrul Vechi din Capitală VIDEO

Parfumuri, rochii sau un CD. Asta cereau studenţii la telefon codificat traficanţilor de droguri din Centrul Vechi, atunci când voiau să evadeze din lumea reală. În schimbul a 100 de euro, primeau o doză de cocaină, la orice oră din zi şi din noapte. Informaţiile şocante apar în rechizitoriul DIICOT, prin care mai mulţi membri ai Clanului Sportivilor au fost trimişi în judecată.

RomaniaTV.net
08 apr. 2012, 14:22
Cum se vând drogurile în Centrul Vechi din Capitală VIDEO

Tranzacţiile cu droguri erau făcute în Centrul Vechi al Capitalei, unde principalii clienţi ai traficanţilor erau studenţii cu bani care frecventau cluburile din zonă. Ei au fost interceptaţi atunci când comandau cocaină la telefon. În faţa anchetatorilor, tinerii şi-au recunoscut dependenţa de prafurile albe, pentru care plăteau şi 500 de lei pe gram.

Potrivit rechizitoriului DIICOT, consumatorii îl apelau pe Nistor Cristian, îi spuneau codificat numărul dozelor pe care le doreau, folosind expresii de genul 100 euro, un CD, parfumuri, rochii, numărul interfonului.

Procurorii DIICOT au descoperit că cei din Clanul Sportivilor aduceau droguri din America de Sud, pe care apoi le vindeau în Capitală. Intermediarii traficanţilor erau taximetrişti, o studentă la Drept, un fotoreporter şi un tânăr de 17 ani. Pentru patru doze de droguri vândute, dealerii primeau în jur de 50 de lei.

Liderul grupării, Bogdan Bagoli, era mereu înarmat cu o grenadă şi cu un pistol Glock, pe care îl ţinea sub pernă. De altfel, la percheziţii anchetatorii au găsit un adevărat arsenal: o mitralieră AK 47 şi trei pistoale. Armele erau folosite de clanul sportivilor pentru a îşi intimida adversarii şi a le lua taxe de protecţie din vânzarea de droguri.