Cum să-ţi tonifiezi posteriorul în doar 8 minute pe zi VIDEO

Pentru tonifierea posteriorului nu este neapărată nevoie să mergi la sala şi să foloseşti toate aparatele sofisticate de antrenament.

RomaniaTV.net
10 apr. 2013, 07:14
Cum să-ţi tonifiezi posteriorul în doar 8 minute pe zi VIDEO

De altfel, poti sa ridici tonusul muschilor fesieri printr-o serie de exercitii zilnice. Partea buna: dureaza doar opt minute si tot ce ai nevoie este o saltea.
 
Multe dintre femei se trezesc in pragul primavarii sau, mai rau, al verii ca tonusul lor muscular nu mai este acelasi cu care au intrat in iarna care a trecut.

Mai mult de atat, abia acum cand revin la pantaloni sau fuste din materiale mai subtiri isi dau seama ca posteriorul nu mai este in aceeasi forma ca inainte si chiar s-a lasat. Nicio panica! Tonusul poate fi redobandit cu ajutorul unei serii scurte de exercitii special destinate tonifierii fundului.

Exercitiile dureaza doar opt minute, fiind numai bune pentru a intra in priza dimineata. Mai mult de atat, tot ce ai nevoie pentru realizarea lor este o saltea.

Asadar in aproximativ o luna si jumatate, vei vedea rezultatele fara a-ti rupe doua ore pe zi pentru a merge la sala si fara a da bani pe haine sport, caci exercitiile pot fi facut atat in dormitor, cat si in sufragerie, dureaza doar opt minute si le poti realiza si intr-o pereche de pantaloni scurti si un tricou de casa.

Vezi VIDEO cu exerciţiile pe care ar trebui să le faci zilnic, timp de 8 minute, pe Lyla.ro.