Cum să-ţi îmbunătăţeşti relaţiile sexuale cu ajutorul exerciţiilor fizice

Orice bărbat îşi doreşte relaţii sexuale din ce în ce mai bune. Însă ce poţi face pentru a îmbunătăţi relaţiile sexuale şi a mări libidoul? Cea mai bună modalitate este să începi să faci sport în fiecare zi. Mişcarea este cel mai eficace medicament: ridică nivelul hormonilor, reduce stresul, creşte circulaţia sângelui şi sporeşte forţa fizică. Iar din punct de vedere emoţional şi mental beneficiile sunt chiar mai mari: exerciţiile fizice cresc încrederea în forţele proprii şi tenacitatea.

RomaniaTV.net
25 iun. 2012, 05:53
Cum să-ţi îmbunătăţeşti relaţiile sexuale cu ajutorul exerciţiilor fizice

Sportul are un impact direct asupra relatiilor sexuale prin faptul ca astfel corpul tau se trezeste la viata. Iar senzatia circulatiei de energie intr-un corp sanatos si lucrat este sexi. Tu te simti sexi, cu un trup suplu si puternic, iar cand mergi in dormitor aceasta imagine va face diferenta.

Exercitiile fizice impulsioneaza producerea endorfinei, ceea ce face ca organismul sa experimenteze o stare de bine. De asemenea, cresc nivelul testosteronului, care este unul dintre afrodisiacele naturale atat pentru barbati, cat si pentru femei. Sportul este unul dintre cele mai bune si naturale mecanisme de crestere a testosteronului. Un studiu la care au participat peste 30.000 de barbati a demonstrat faptul ca practicarea unor exercitii fizice in mod regulat scade riscul disfunctiilor erectile.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro.