Cum să-ţi găseşti fericirea, în funcţie de zodia ta. VEZI TRUCURI

Nativa din Peşti trebuie să spună fără teamă ceea ce gândeşte. Află ce schimbări din viaţa ta ar putea să te facă mai fericită, în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
18 mai 2013, 16:52
Cum să-ţi găseşti fericirea, în funcţie de zodia ta. VEZI TRUCURI

Taur. Ca să fii mai fericită trebuie să găseşti o modalitate prin care să te relaxezi în mijlocul naturii. Câteva ocupaţii, precum grădinăritul sau gătitul, te ajută să-ţi găseşti liniştea şi să te simţi împlinită.

Gemeni. Ca să fii mai fericită trebuie să organizezi din când în când întâlniri cu oamenii pe care îi iubeşti. Iar serile calde de vară sunt ideale pentru o petrecere în aer liber.

Rac. Fericirea este la tine acasă. La propriu! Când simţi că eşti compleşită de griji, încearcă să te izolezi pentru câteva ore acasă. Faptul că îţi investeşti timpul şi energia în căminul tău îţi poate aduce un sentiment plăcut de linişte şi împlinire şi te poate face mai fericită.

Leu. Fii o adevărată vedetă şi te vei simţi ca în al nouălea cer! Iar pentru asta ai putea să-ţi organizezi o şedinţă foto cu un fotograf profesionist sau ţi-au putea schimba look-ul, ca să arăţi precum o adevărată divă.

Fecioară. Acordă mai multă atenţie sănătăţii tale, apelează la trucuri naturiste şi ai grijă să-ţi stabileşti un program alimentar pe care să-l respecţi zi de zi.

Balanţă. Tu nu trebuie să-ţi neglijezi latura spirituală. Ar trebui să încerci diverse tipuri de meditaţie, practici yoga sau rugăciunea pentru a-ţi găsi liniştea interioară.

Scorpion. Ca să fii mai fericită trebuie să înveţi că nu poţi deţine controlul absolut asupra tuturor lucrurilor din viaţa ta. Învaţă să te relaxezi şi să te desprinzi de ceea ce nu poţi schimba.

Săgetător. Ca să fii mai fericită trebuie să te bucuri de tot ceea ce ai tu, să fii recunoscătoare şi să vezi părţile mai puţin plăcute ca pe modalităţi de a evolua.

Capricorn. Ca să fii cu adevărat fericită, tu trebuie să-ţi găseşti un scop clar în viaţă. Gândeşte-te la ceea ce îţi doreşti cel mai mult şi la paşii pe care să-i faci pentru a-ţi atinge ţelul.

Vărsător. Ai nevoie de cât mai mulţi prieteni adevăraţi în viaţa ta ca să fii fericită. Socializează, înscrie-te la diverse cursuri şi mergi la tot felul de evenimente pentru a fi în preajma oamenilor care au aceleaşi pasiuni ca şi tine.

Peşti. Trebuie să fii mai curajoasă ca să-ţi poţi găsi fericirea. Învaţă să-ţi rezolvi problemele, să spui lucrurilor pe nume şi să iei taurul de coarne.

Berbec. Ca să-ţi găseşti fericirea trebuie să acţionezi. Fă ceea ce ţi-ai dorit de multă vreme, lasă-te purtată de curajul tău specific şi cu siguranţă nu vei da greş.