Cum să-ţi depăşeşti teama de sex în şase paşi

Suntem cu toţii oameni. Cu toţii ne temem sau ne jenăm de anumite situaţii în viaţă – şi nu e nimic ruşinos în asta. Sexul face parte din lista situaţiilor care ne pot provoca astfel de sentimente. Mai ales dacă e pentru prima dată… un cumul de sentimente contrarii ne pot bântui mintea şi sufletul.

RomaniaTV.net
05 ian. 2013, 20:12
Cum să-ţi depăşeşti teama de sex în şase paşi

Iată paşii care te vor ajuta să-ţi depăşeşti aceste temeri şi să te simţi confortabil atunci când faci sex.

1. Descoperă ce-ţi place ţie cel mai mult

În fond, nu poţi pretinde nimănui să ştie pe ce „butoane” să apese, dacă nu te cunoşti tu însuţi/însăţi foarte bine înaintea altora. Creează-ţi atmosfera care ştii că te defineşte şi te ajută să te relaxezi: lumânări parfumate aprinse, muzica preferată – pentru unii dintre noi, sau lenjerie specială sau chiar un costum din piele – pentru alţii. Când te simţi suficient de relaxat(ă) poţi începe să-ţi atingi corpul peste tot. Numai aşa poţi afla care sunt zonele tale erogene care răspund cel mai bine la stimuli.

Experimentează mai multe tehnici! Chiar dacă ai găsit punctul de maximă plăcere pe corpul tău, nu e bine să recurgi la infinit şi să te blochezi în acel punct şi atât. Continuă să explorezi şi să experimentezi mai departe.

Citeşte mai mult pe problemesex.ro

Vezi şi care este cea mai mare teamă a bărbaţilor legată de sex