Cum să-ţi creşti satisfacţia sexuală

Domnilor, cu toţii vă doriţi o viaţă sexuală activă şi nici prin gând nu v-ar trece care este modul original în care plăcerea voastră sexuală poate atinge cele mai înalte culmi. Însă, un grup de cercetători din Uganda au ajuns la concluzia că circumcizia este răspunsul pe care îl căutaţi de atâta amar de vreme pentru îmbunătăţirea satisfacţiei şi respectiv a vieţii sexuale a cuplului.

RomaniaTV.net
30 apr. 2012, 08:42
Cum să-ţi creşti satisfacţia sexuală

Potrivit acestor oameni de ştiinţă, operaţia în cauză are şi alte efecte benefice: peritomia scade riscul de infectare cu virusul HIV cu până la 60% pentru bărbaţi şi le oferă reprezentanţilor sexului tare şi o mai mare satisfacţie sexuală.

S-ar putea ca unii dintre voi să fie chiar încântaţi despre această soluţie însă rezultatele nu lasă loc de interpretări. În plus, odată făcut pasul nu mai este cale de întoarcere, însă ce nu face omul pentru a se simţi excelent?

Studiul a fost realizat de cercetătorii de la Universitatea Makerer. În cadrul acestor observaţii, 316 bărbaţi au fost circumcişi. Media lor de vârsta era de 22,7 ani.

Citiţi aici mai mult