Cum să te menţii aranjată pe toată durata zilei

Fără îndoială că orice femeie modernă şi preocupată de felul în care arată se întreabă cum să se menţină aranjată şi pusă la punct de dimineaţă până seara. Iar femeile de carieră, veşnic prinse între întâlniri, au puţin timp la dispoziţie să se rearanjeze din oră în oră.

RomaniaTV.net
05 iun. 2013, 20:01
Cum să te menţii aranjată pe toată durata zilei

Machiaj

1.Cumpara-ti un exfoliator de calitate. Daca iti ingrijesti bine pielea si o exfoliezi cu produse speciale pentru fata, machiajul se va aseza altfel pe piele si va rezista mai mult.

CITEŞTE ŞI Reguli de aur în machiaj: cum să-ţi luminezi ochii

2. Ca sa mentii machiajul buzelor (oricare ar fi el, ruj, gloss, creion de buze) ai de facut cativa pasi importanti pentru frumusetea ta de dimineata: exfoliaza buzele cu un produs adecvat buzelor. Aplica o crema de hidratare, apoi putin fond de ten. La sfarsit aplica rujul sau produsul tau preferat. Asa va dura mult mai mult pe buze.

3. Pentru gene senzationale al caror rimel sa reziste toata ziua, aplica urmatoarea tehnica: incalzeste cu foenul ondulatorul de gene; intoarcele de la mijloc spre varfuri, apoi aplica rimelul mai ales la baza genelor, pentru un look natural.

Coafura

1.Ca si machiajul, coafura e parte importanta a look-ului oricarei femei. Si un prim pas pentru o coafura reusita este sa renunti complet la fixativ. Fixativul ingrasa parul si-i da un aspect incarcat.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro