Cum să reduci cele mai mari costuri ale nunţii

Nunta este o investiţie financiară considerabilă care trebuie făcută în mod rational, iar rezultatul trebuie să fie de vis. Noi te ajutăm să împaci cele două aspecte în mod eficient şi plăcut.

RomaniaTV.net
23 apr. 2013, 08:59
Cum să reduci cele mai mari costuri ale nunţii

Citeste si: Cum sa fii un bun manager al nuntii tale

In primul rand, trebuie sa identifici care sunt cele mai costisitoare aspecte ale nuntii si sa cauti modalitati de a reduce costurile prin diferite alternative chic. In acest caz cel mai indicat lucru este sa asterni pe hartie absolut tot ce ai nevoie sa achizitionezi sau sa inchiriezi pentru ziua cea mare si sa treci in dreptul lor suma maxima pe care esti disponibila sa o oferi.

Citeste si: Fotografii de nunta cu buget mic

Respecta bugetul. Oricat de fermecatoare ar parea unele decoratiuni sau rochii de mireasa, nu uita ca nunta este pana la urma un business. Doar o persoana care stie ce vrea va reusi sa puna stop atunci cand este cazul, asa ca trebuie sa intri din modul visare in modul realitate. Atunci cand te vrajeste o rochie superba, uita-te la pret si daca depaseste bugetul alocat fii sigura ca vei gasi o alternativa la fel de fermecatoare cu un pret convenabil.

Gasesti alte sfaturi pentru a reduce costurile nuntii pe Miresici.ro.