Cum să o convingi să faceţi sex mai des

Avem următoarea ecuaţie: un bărbat căsătorit care îşi doreşte să aibă relaţii sexuale mai dese şi o femeie pentru care amorul a devenit o problemă din cauza lipsei timpului şi a faptului că, în opinia sa, sunt multe alte situaţii încurcate care trebuie rezolvate. Şi cum o căsnicie nu poate fi fericită dacă lipsesc relaţiile sexuale este clar că lucrurile pot degenera pe măsură ce timpul trece. Finalul s-ar putea scrie în faţa judecătorului.

RomaniaTV.net
20 aug. 2012, 06:40
Cum să o convingi să faceţi sex mai des

Poate cauza pentru care relaţiile voastre sexuale sunt la pământ ar putea fi legată de lipsa timpului sau de plictiseală. În acest ultim caz este nevoie de comunicare şi de o minte deschisă.

Relaţii sexuale #1: Povesteşte-i fanteziile tale

Dacă ai sentimentul că soţia ta este receptivă atunci fă tu primul pas şi dezvăluie-i câteva dintre fanteziile tale secrete. Nu le spune pe toate dintr-o dată, vorbeşte de câte unul şi aşteaptă să-i vezi reacţia. Poate că vei avea noroc şi vă dezvălui la rândul său, câteva dintre visele sale erotice; dacă o face fii plin de entuziasm pentru ideile sale, astfel încât să capeţi ce-ţi doreşti. Şi încă ceva: vorbeşte-i despre ce ţi-ai dori să faci, nu începe să povesteşti despre ce făceai tu în trecut cu alte femei.

Relaţii sexuale #2: Fă-o ca şi cum ar fi o noutate pentru amândoi

Gândeşte-te la ceva ce n-aţi mai încercat niciodată şi sugerează-i să o faceţi împreună. Dacă ştie că niciunul dintre voi n-a mai făcut-o aşa, soţia ta va lăsa inhibiţiile deoparte şi se va lasă cuprinsă de pasiune. Dacă, însă, va avea impresia că ea este novice, iar tu expertul atunci s-ar putea speria în loc să se bucure de experienţa nouă.

Citeste continuarea pe Sfatulparintilor.ro.