Cum să faci bani: 9 obiceiuri financiare care te pot îmbogăţi

"Cum să faci bani?" este întrebarea care te macină zi de zi, oră de oră. Însă dacă te uiţi în jur, vezi că economia este la pământ, somajul creşte, piaţa de acţiuni merge în jos, iar piaţa imobiliară este departe de ce era în urmă cu 6 ani. Astfel, metodele de a face bani par fără rost, mai ales că oamenii sunt din ce în ce mai ingrijoraţi din cauza că recesiunea economică s-ar putea înrăutăţi, iar ei ar putea ajunge în sapă de lemn.

25 mai 2013, 19:19
Cum să faci bani: 9 obiceiuri financiare care te pot îmbogăţi

Ei bine, ca in orice alt domeniu si cand este vorba despre bani cea mai buna aparare este atacul. Asadar, cea mai buna modalitate de evitare a dezastrului financiar este sa preiei controlul asupra economiilor tale. Prin dezvoltarea unor obiceiuri financiare sanatoase, vei reusi sa depasesti cu brio aceasta perioada neagra din punct de vedere economic.

Iata cele 9 obiceiuri financiare cate te vor ajuta sa gasesti raspuns la intrebarea „Cum sa faci bani?”:

Stabilirea unui buget lunar este primul raspuns la aceasta intrebare

Pentru cei mai multi dintre oameni bugetele sunt plictisitoare. Insa daca iti poti planifica cheltuielile, atunci vei lua decizii mai bune legate de banii tai. Nu trebuie sa lucrezi cu bugete detaliate, unele persoane se simt confortabil cu ele, insa unul care se concentreaza pe imaginea de ansamblu este suficient.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.