Cum s-a răzbunat un preot pe un chelner: Îi dau lui Dumnezeu 10%. De ce tu iei 18%?

O persoană care susţinea că era pastor s-a supărat pe chelnerul dintr-un restaurant american pentru că pe nota de plată a apărut un bacşiş de 18% din sumă. Preotul a spus că faptul că munceşte pentru Dumnezeu îl scuteşte de nevoia de a da bacşişuri.

31 ian. 2013, 18:55
Cum s-a răzbunat un preot pe un chelner: Îi dau lui Dumnezeu 10%. De ce tu iei 18%?

Nota de plată, în valoare de 34,93 de dolari, includea un bacşiş automat de 18% (6,29%).

„Îi dau lui Dumnezeu 10%. Tu de ce iei 18%?”, a scris clientul restaurantului pe notă, adăugând cuvântul „pastor” deasupra semnăturii şi un „0” în locul unde ar fi fost bacşişul adiţional.

Utilizatorul Reddit care a făcut publică imaginea cu nota de plată a explicat că nota făcea parte din alta mai mare, de peste 200 de dolari, pentru o petrecere de 20 de oameni, de aceea bacşişul a fost adăugat în mod automat.

La petrecerile până în 8 persoane, pot lăsa orice bacşiş doresc, dar la petrecerile mai mari se cere un bacşiş automat. Este în computer, nu fac eu asta. Nu au avut nicio problemă cu serviciul meu, mi-au spus că am fost minunat. Pur şi simplu nu au vrut să plătească„, a scris chelnerul pe Reddit.

Scrierea de mesaje pe notele de plată nu este o noutate în SUA. La începutul lunii ianuarie, managerul unui restaurant din North Carolina i-a făcut cina cadou unei femei gravide.

„După ce ne-am aşezat, managerul a venit la noi şi a început să ne vorbească. Era foarte prietenos şi m-a întrebat, în glumă, dacă este ultima cină a soţiei mele înainte să meargă la spital pentru a naşte. Când a venit nota de plată, managerul scrisese pe ea: Viitoare mămică, succes!”, povesteşte soţul femeii.