Cum îţi dai seama că este îndrăgostit de tine, în funcţie de zodia lui

Nu eşti sigură dacă bărbatul pe care îl placi este şi el la rândul lui îndrăgostit de tine? Tot ce trebuie să faci este să-i descifrezi gesturile în funcţie de zodia lui, scrie eva.ro.

RomaniaTV.net
21 nov. 2012, 19:40
Cum îţi dai seama că este îndrăgostit de tine, în funcţie de zodia lui

Dacă este îndrăgostit de tine, bărbatul din Scorpion te va tachina şi îţi va face complimente din ce în ce mai dese, care sunt şi foarte sincere.

Nativii din Săgetător îţi arată afecţiunea prin grija pe care ţi-o poartă. Aceştia simt nevoia să te protejeze şi să te ajute. Un alt semn care îţi demonstrează că este îndrăgostit de tine este acela că ştie detalii despre tine sau despre ceea ce faci.

Bărbatul din zodia Capricorn îţi arată că te place dacă este foarte interesat de planurile tale de viitor şi dacă se implică în tot felul de discuţii aprinse, numai de dragul de a te cunoaşte mai bine.

Dacă s-a îndrăgostit de tine, Vărsătorul te va asalta cu sms-uri şi te va include imediat în lista de Messenger şi pe Facebook. Pasionat de tehnologie, acest nativ trebuie să fie vizibil pe toate planurile pentru a te cuceri.

Bărbatul Peşti deşi încearcă cu orice preţ să-şi ascundă sentimentele, va face tot felul de trucuri ca să-ţi atragă atenţia. Cu toate acestea trebuie să descoperi printre rânduri complimentele pe care ti le face, deoarece nu-ţi va spune niciodată direct de teamă să nu fie respins.

Nativul din Berbec se va lăuda prea mult în faţa ta şi asta datorită faptului că este îndrăgostit de tine. Un alt semn care-l va da de gol este că se va purta ciudat de fiecare dată când primeşti mai multă atenţie din partea altui bărbat.

Dacă este îndrăgostit de tine, bărbatul din zodia Taur va fi mereu în preajma ta şi nu te va refuza, orice i-ai cere. Mai mult, din partea lui vei primi fel de fel de cadouri şi intenţii, deoarece aşa simte nevoia să-şi arate dragostea.

Atunci când sunt îndrăgostiţi, Gemenii devin interesaţi de tot ceea ce-ţi place şi ţie şi va discuta mult pe tema pasiunilor voastre.

Bărbatul Rac, când se îndrăgosteşte de tine, îşi va dori să fie mereu lângă tine şi să facă numai ceea ce îţi doreşti.

Leul îndrăgostit se va implica în discuţiile tale cu alte persoane, chiar dacă este total pe lângă subiect şi va fi foarte atent la ceea ce spui. În plus, ca să-ţi atragă atenţia te va tachina cu tot felul de glume.

Nativul din Fecioară este foarte critic. Atunci când vei vedea semne cum că îi place cam tot ceea ce faci sau spui, atunci vei ştii că este îndrăgostit de tine.

În cazul bărbatului Balanţă, zâmbetul, privirile admirative, complimentele şi comportamentul uşor fâstâcit sunt semne care arată că acesta este îndrăgostit de tine.