Cum au dispărut atacurile la Antonescu de pe site-ul lui Stănişoară

Site-ul deputatului Mihai Stănişoară, proaspăt liberal,  a fost "curăţat" de atacurile ex-democrat-liberalului la adresa noului său şef de partid şi a PNL. În ziua în care acesta şi-a anunţat trecerea la liberali, articolele care conţineau critici şi acuzaţii dintre cele mai dure lansate de fostul lider al PDL spre tabăra PNL nu se mai regăseau pe site-ul cu pricina.

06 mart. 2013, 13:03
Cum au dispărut atacurile la Antonescu de pe site-ul lui Stănişoară

Un comunicat de presă din 28 octombrie 2012, în care Mihai Stănişoară îl făcea pe Crin Antonescu „Goe al politicii” şi „cel mai ridicol personaj”, a dispărut de pe site-ul fostului democrat-liberal. El apărea, însă, potrivit căutărilor pe Google, pe 19 februarie.

La fel s-a întâmplat şi cu o declaraţie de-a lui Stănişoara, de la B1 TV, din 17 octombrie, unde îi compara pe Antonescu şi Ponta cu Elena şi Nicolae Ceauşescu. Aceasta a dispărut de pe site-ul deputatului.

„Îi spun astfel presedintelui PNL, foarte clar, ca nu poate manipula partenerii occidentali folosindu-se de institutiile statului roman dupa bunul sau plac. Stiu ca este o veste trista pentru domnul Antonescu dar trebuie sa inteleaga ca a devenit cel mai ridicol si caraghios politician roman. Un adevarat Domnu` Goe de care Caragiale ar fi fost tare mandru!”, a declarat Mihai Stanisoara, potrivit unui comunicat de presă din 28 octombrie 2012.

Este doar unul din multiplele atacuri ale fostului democrat liberal la adresa PNL şi a liderului Crin Antonescu.

Căutat pe Google, comunicatul apare publicat şi pe site-ul lui Mihai Stănişoara, www.mihaistanisoara.ro. 

(w500) Atacurile

Un click pe linkul respectiv dă eroare pe site-ul deputatului.  

(w500) Eroare pe

 

Pagina este păstrată, însă, de Google Cache, care arată că ea exista pe 19 februarie 2013: 

(w620) Cache

La fel se întâmplă şi cu declaraţia lui Mihai Stănişoara de la B1 TV, din 17 octombrie, în care spunea: „Ponta are un doctorat numai semnat cum il avea si Elena pe al ei, iar Antonescu, in afară de discursul anti-occidental si anti-european, nu are alt mesaj politic”.

Căutată pe Google, declaraţia apărea pe site, dar un click pe link dădea eroare:

(w620) Atacurile

(w620) Eroare pe

Pagina era păstrată de Google Cache si exista la 15 februarie:

 (w620) Cache

(w620) Cache

Mihai Stănişoară şi-a dat demisia miercuri din PDL şi a trecut la PNL„Sunt un om care nu se uită cu mânie în trecut, ci priveşte cu speranţă în viitor. Intru în PNL asigurându-i pe colegii mei că voi fi un partener onest, sincer, corect, loial şi performant”, a spus Stănişoară, care a făcut anunţul într-o conferinţă de presă, alături de liderul liberalilor, Crin Antonescu.

Mihai Stănişoară a lansat în repetate rânduri atacuri dure la adresa liberalilor şi a liderului acestora, Crin Antonescu. Nu demult, ex-democrat-liberalul îl acuza pe Antonescu că îşi „şantajează” adversarii politici, iar în USL vedea un „binom toxic” sau „beţivul satului”.