Cum arăta Whitney Houston înainte de a deveni cunoscută în lumea muzicii GALERIE FOTO

Când avea 18 ani, Whitney Houston nu era cunoscută încă în lumea muzicală. Avea însă tangenţe cu lumea showbiz-ului.

RomaniaTV.net
22 feb. 2012, 13:57

În 1981, Whitney Houston a apărut în revista Seventeen Magazine, în diferite costume de baie. Ea le-a lăsat amintiri plăcute celor cu care a lucrat, editorul de modă Diane Forden caracterizând-o ca pe o persoană „frumoasă şi la exterior, şi în interior”. „Era o persoană încântătoare, dulce, minunată, toţi care am lucrat cu ea am iubit-o”, a punctat Forden.

Mai mult, înainte de a deveni „The Voice”, aşa cum era supranumită datorită calităţilor sale vocale excepţionale, Whitney era un model foarte căutat. „De fiecare dată când angajam un model pentru un pictorial, spuneam: «Hai să o programăm pe Whitney», «Vezi dacă Whitney este disponibilă», «Whitney ar fi perfectă pentru povestea asta». Nu a fost niciodată o divă şi a fost întotdeauna o profesionistă. Apărea mereu la timp şi ne făcea treaba mai uşoară apărând la timp şi dând tot ce avea mai bun în faţa camerei. Nu s-a plâns niciodată că zilele durează foarte mult şi, spre fericirea noastră, făcea tot ceea ce îi ceream”.

Whitney Houston a murit pe 12 februarie 2012, la vârsta de 48 ani. Ea a fost găsită moartă în cada din baia camerei sale de la un hotel din Beverly Hills. Cauza morţii nu a fost stabilită oficial, însă se pare că decesul ar fi putut fi provocat de consumul unei importante cantităţi de alcool, în ciuda faptului că artista făcea tratament cu Xanax.