Cum arată o PARCARE amenajată de primărie în sectorul 6: Maşinile stau într-o groapă de noroi FOTO

Un cititor RTV.NET a semnalat, printr-un mesaj trimis la adresa [email protected], situaţia parcărilor de reşedinţă din sectorul 6 al Capitalei. "Maşinile stau într-o groapă de noroi într-o parcare plătită şi amenajată de ADP Sector 6", se plânge bucureşteanul în mesaj.

24 feb. 2013, 14:35

Bogdan Chirea, locuitor al sectorului 6 din Capitală, se plânge de faptul că într-o parcare amenajată de Primăria Sectorului 6, maşinile stau în noroi mai mult de jumătate din an. 

Bălţile formate ating uneori şi 40 cm ca adâncime. Poate o să credeţi că este vorba despre o parcare amenajată ad-hoc de către proprietarii de maşini, dar nu, aceasta este o parcare plătită şi „amenajată” de către ADP Sector 6.”, scrie Bogdan Chirea.

Parcarea cu pricina se află în faţa blocului 131 de pe strada Ion Manolescu din cartierul Militari.

„Ţin să vă menţionez faptul că am sesizat şi ADP-ului această situaţie şi încă nu s-a rezolvat.”, a completat bucureşteanul.

Bogdan Chirea este dezamăgit de conducerea Primăriei Sectorului 6 care nu ia nicio măsură în această privinţă.

„Din păcate şi actualul primar Rareş Mănescu este o dezamăgire cruntă pentru noi. Cu toţii am sperat ca noua conducere politică va rezolva şi câteva din problemele acestea mărunte cu care ne confruntăm zi de zi. Aproape în fiecare săptămână sunt martorul unor discuţii în contradictoriu sau a unor bătăi în toată regula pentru ocuparea „abuzivă” a unui loc de parcare.”, spune locuitorul sectorului 6.