Cum arată noul sediu Apple, ultimul MEGAPROIECT uluitor al lui Steve Jobs GALERIE FOTO

În ultima sa apariţie publică, Steve Jobs a prezentat autorităţilor locale din Cupertino, California,  planurile viitorului "cartier general" al Apple, o clădire cu adevărat impresionantă, care arată ca un "OZN într-o poiană", potrivit jurnaliştilor de la businessinsider.com.

RomaniaTV.net
10 iun. 2012, 08:59

Acum, Apple a publicat randări 3D ale proiectului. Noua casă Apple este o construcţie fabuloasă, chiar de-a dreptul nebunească, ce va fi ridicată pe un teren ce a aparţinut companiei Hewlett-Packard. Pe acoperiş vor fi montate panouri solare.

FOTO: Schema cartierului general Apple

Conceptul construcţiei prevede ca cele mai multe locuri de parcare să fie subterane, ceea ce salvează suprafaţa pentru pomi. Astfel, peste 6.000 de copaci vor fi plantaţi în campusul aferent clădirii.

FOTO: Campusul noului sediu Apple

Clădirea principală va avea o formă rotundă şi va fi înconjurată de verdeaţă. Aceasta va avea patru etaje, dar cu toate aceastea nu pare impunătoare.

 

Apple va ridica această construcţie gigantică în 2015, în Cupertino, California. Clădirea cva avea şi un auditoriu impresionant, unde se vor desfăşura evenimentele de presă, care până acum se desfăşoară la San Francisco, Moscone.

FOTO: Schiţa auditoriului din noul sediu Apple

CEO Apple, Tim Cook, promite că noul sediu din Cupertino va avea şi un buncăr secret, unde noile produse vor fi ţinute departe de ochii curioşilor până la lansare.