Cum arată Jade din telenovela „Clona” la 12 ani după terminarea filmărilor FOTO

Giovanna Antonelli este cea care i-a dat viaţă lui Jade în telenovela "Clona", urmărită de sute de români în anul 2001. În prezent, la vârsta de 36 de ani, îndrăgita actriţă este mama a trei copii, un băiat şi două fetiţe gemene, şi joacă într-o nouă telenovelă numită "Salve Jorge".

28 feb. 2013, 20:03

Giovanna Antonelli a devenit cunoscută în România pentru rolul pe care l-a jucat în serialul „Clona”, unde a interpretat-o pe musulmanca Jade care s-a îndrăgostit nebuneşte de un bărbat de altă religie, fapt ce contravine legilor islamice.

Pentru telenovela „Clona”, care a înregistrat un mare succes, Giovanna a depus mari eforturi pentru interpretarea autentică a tinerei Jade, practicând dansul din buric şase ore pe zi timp de două luni. Partenerul ei pe micile ecrane, Murilo Benicio, care i-a interpretat pe gemenii Lucas şi Leo, i-a devenit iubit şi în viaţa reală, cei doi începând o relaţie în 2002, potrivit Mediafax.

Giovanna şi Murilo s-au despărţit în 2007 şi au împreună un băiat. În prezent, actriţa este căsătorită cu regizorul Leonardo Nogueira care i-a dăruit două fiice gemene.

Giovanna Antonelli s-a născut pe 18 martie 1976 în Rio de Janeiro, şi a început cariera de actriţă la vârsta de 14 ani.