Cum a vrut să se SINUCIDĂ Nadia Comăneci pe vremea când era cea mai mare GIMNASTĂ a lumii

O informaţie publicată de portalul brazilian Oxuficio la începutul lunii iunie vorbea despre o "tentativă de sinucidere" a Nadiei Comăneci din anii '70, atunci când, spun jurnaliştii, a încercat să se omoare consumând apă sanitară. Cu toate acestea, fratele sportivei a elucidat misterul, declarând că fosta gimnastă a consumat "două linguri de Dero", pentru a scăpa de o zi de antrenament, dar nu se poate vorbi de sinucidere.

11 iun. 2013, 07:26
Cum a vrut să se SINUCIDĂ Nadia Comăneci pe vremea când era cea mai mare GIMNASTĂ a lumii

Adrian Comăneci, fratele sportivei, a desluşit pentru publicaţia Ring misterul din spatele „tentativei de sinucidere” de care a fost acuzată Nadia. Astfel, cu toate că presa braziliană a acuzat-o pe româncă de faptul că a vrut să se omoare după ce părinţii ei s-au despărţit, bărbatul spune că un incident inedit a avut loc atunci când gimnasta era în clasa a cincea şi nu a vrut să participe la un atrenament.

Citeşte şi Nadia Comăneci arată ca o zeiţă la 50 de ani

Pentru a scăpa de reginul antrenamentelor de gimnastică pentru o zi, ea a consumat „două linguri de dero, care au făcut-o să îi fie rău, cu toate că nu i-a pus serios viaţa în pericol.

Ceea ce au scris brazilienii nu are nicio legătură cu adevărul. Nu-mi place să vorbesc despre Nadia, dar pot să vă povestesc că, pe vremea când era gimnastă, a vrut să scape, la un moment dat, de regimul din cantonamentul naţionalei de gimnastică, unul cazon şi extrem de sever. Ştiu că, într-una din zile, a băut două linguri de dero ca să scape de antrenamentele din acea zi. Sigur, i s-a făcut rău, lumea s-a speriat, dar până la urmă totul a fost bine. A fost un gest copilăresc, ceva în genul elevilor care mâncau cretă ca să facă temperatură şi să scape de la ore. Asta am făcut şi eu pe vremea când eram în clasa a cincea„, a spus fratele Nadiei pentru Ring.

Citeşte şi Nadia Comăneci, o mămică fericită. Ce surpriză emoţionantă i-a pregătit fiul ei FOTO