Cum a râvnit la şefia PDL o fostă colaboratoare OTV VIDEO

Simona Ela Fica, fost colaborator al OTV, a încercat să se înscrie în cursa pentru preşedinţia PDL, însă comisia de organizare a Convenţiei Naţionale i-a respins candidatura deoarece nu este membră de partid, informează România TV.

06 mart. 2013, 14:41
Cum a râvnit la şefia PDL o fostă colaboratoare OTV VIDEO

Fica a colaborat cu televiziunea lui Dan Diaconescu, OTV, însă cei doi s-au certat deşi sunt concitadini, ambii fiind născuţi în Caracal.

„Colaborarea cu Dan Diaconescu a fost în spaţiul de emisiune pe care l-am avut, plătit, prin care îmi făceam propria mea emisiune, Articolul 30. În acea emisiune prezentam probe privind infracţiunile lui Dan Diaconescu, motiv pentru care a şi făcut puţină puşcărie”, a declarat Fica la România TV.

Ea a precizat că a pus capăt colaborării cu Diaconescu deoarece acesta cerea bani de la invitaţi pentru a apărea în emisiunea ei. „Datorită faptului că am mers atunci la Parchet i s-au făcut dosarele lui Dan Diaconescu”, a afirmat aspiranta la conducerea PDL.

Marţi, Fica a venit la sediul central al PDL pentru a-şi depune candidatura la preşedinţia PDL însă dosarul nu i-a fost admis. Motivul este că Fica nu este membră de partid. Ea a afirmat că este înscrisă în PDL Iaşi, dar această organizaţie a negat că numele ei figurează pe listele cu membri.

Sunt în PDL de foarte mult timp, din anul 2002″, susţine însă Fica ca o acuză pe Sulfina Barbu că s-a opus primirii dosarului său de candidatură.

Simona Fica s-a justificat că vrea să intre în cursa pentru şefia PDL pentru că cei aflaţi conducerea partidului, inclusiv Vasile Blaga, au dosare la DIICOT, fiind implicați în crimă organizată.

Vă voi aduce probe despre grupul de crimă organizată, infiltrat la conducerea Partidului Democrat Liberal. Dosare despre care nu s-a vorbit, care sunt în curs de cercetare. Nu vorbim numai de acte de corupţie, ci şi despre infracţiuni care ţin de crimă organizată, dosare la DIICOT. Însuşi preşedintele PDL are”, spunea Simona Fica, marţi la sediul PDL.