Cum a evoluat Kate Middleton de-a lungul sarcinii GALERIE FOTO

Kate Middleton a trecut de la statutul de colegă de cameră a Prinţului William la cea de ducesă care a oferit Casei Regale din Marea Britanie un nou moştenitor. În condiţiile în care Ducesa de Cambridge a intrat luni dimineaţă în travaliu, RTV.NET vă prezentă cum a evoluat sarcina lui Kate Middleton în câteva fotografii.

22 iul. 2013, 08:46

Dacă vestea oficială că Prinţul William şi Kate vor avea un copil a venit în luna decembrie, deşi sarcina ar fi apărut spre finalul lunii octombrie, Ducesa de Cambridge şi-a arătat burtica de gravidă abia peste câteva luni.

Noiembrie 2012 (Sursa foto: WENN)

Din păcate, începutul nu a fost uşor, sarcina fiind una toxică, dar soţia Prinţului William a trecut cu bine peste cele primele luni.

Kate în luna ianuarie şi februarie (Sursa foto: WENN)

Citeşte şi Informaţii inedite despre BEBELUŞUL REGAL: Când va ajunge pe tron, va conduce 2 MILIARDE de oameni

Luna martie (Sursa foto: WENN)

Prima apariţie în public a Ducesei de Cambridge după anunţul privind primul moştenitor al cuplului Kate şi William a avut loc în luna aprilie a acestui an, fiind şi prima ocazie în care fotografii au reuşit să surprindă „burtica regală”. Până atunci orice urmă a sarcinii a fost ascunsă de Kate Middleton cu ajutorul paltoanelor cele mai largi.

Luna aprilie (sursa foto: WENN)

CITEŞTE ŞI Revoluţie în baby-sitting la Palatul regal: Cum va fi crescut viitorul copil al lui Kate şi William

Luna mai (sursa foto: WENN)

Totuşi, se pare că rochiilor sau paltoanele care îi ascundeau burtica de gravidă au fost preferatele lui Kate, fotografii reuşind foarte rar să o pozeze pe Ducesa de Cambride în ipostaze care să evidenţieze sarcina.

Luna iunie (sursa foto: WENN)

Citeşte şi Cum se va schimba viaţa lui Kate Middleton şi a Prinţului William după naşterea bebeluşului regal

Luna iulie (sursa foto: EPA)