Culmea corectitudinii! A găsit o pungă cu mii de euro în cimitir şi a predat-o poliţiei

"Avem o sacoşă plină cu bani, căutăm proprietar!". Pare un banc sau un slogan pentru un concurs, dar de fapt este o întâmplare adevărată. Poliţiştii din Ploieşti caută posesorul câtorva mii de euro, uitaţi într-o pungă într-un cimitir din oraş. Banii au fost găsiţi de o femeie de foarte bună credinţă, care i-a predat oamenilor legii. Culmea este însă că sacoşa cu bani stă la poliţie de două săptămâni fără ca proprietarul să fi venit să o revendice.

RomaniaTV.net
22 iun. 2012, 17:48
Culmea corectitudinii! A găsit o pungă cu mii de euro în cimitir şi a predat-o poliţiei

O femeie de 52 de ani, care a mers, vineri, la mormintele rudelor sale, a avut surpriza să găsească în cimitir o pungă plină cu bani. Contrar aşteptărilor, în loc să se uite împrejur, să zică bogdaproste şi să plece cu banii acasă, femeia a sunat la poliţie şi a anunţat că a dat peste o mică avere.

„A găsit o pungă care conţiea bani şi documente, pe care, de fapt, a şi predat-o poliţiştilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Daniel Radu.

În două săptămâni, punga cu bani nu a fost revendicată de nimeni, iar oamenii legii încearcă să identifice persoana căreia îi aparţine.

Oamenii legii nu au vrut să dezvăluie suma exactă de bani care se afla în pungă, pentru a nu se trezi cu fel de fel de falşi proprietari.