Cu SÂNII la botul CALULUI: Fotografia TOPLESS a unei actriţe SEXY va fi vândută cu 35.000 de lire

O fotografie topless a uneia dintre cele mai cunoscute actriţe din lume urmează să fie vândută la o licitaţie cu suma de 35.000 de lire. Imaginea inedită cu Angelina Jolie topless, în timp ce îmbrăţişează un cal, a fost surprinsă de celebrul fotograf David LaChapelle.

15 apr. 2013, 18:58

Imaginea veche de 12 ani urmează să fie vândută în luna mai a acestui an ca parte a unei importante licitaţii de fotografii contemporane, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Angelina Jolie, strălucitoare într-o rochie transparentă. Ce detaliu intim a lăsat actriţa la vedere

Citeşte şi Angelina Jolie a ajuns piele şi os FOTO

O altă imagine a celebrei Angelina Jolie, de data aceasta alături de Brad Pitt, surprinsă în 2005, va scoate din buzunarul unui pasionat o sumă de peste 8.000 de lire. Fotografia frumoasei actriţe pozând lângă un cal alb, fără sutien, cu unul dintre numeroasele sale tatuaje la vedere, a fost făcută în anul 2001, când ea avea doar 25 de ani şi era la începutul carierei sale în industria filmului.

Citeşte şi Angelina Joile şi Brad Pitt au vândut, în câteva ore pe net, 6.000 de sticle de vin

David LaChapelle, unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi din lume, este cel care a reuşit să surprindă inedita imagine care a atras atenţia fanilor, fiind păstrată în secret până în prezent.