CU SÂNGE RECE: Un bărbat din Deva şi-a omorât soţia sub ochii îngroziţi ai copiilor

Un bărbat de 37 de ani din judeţul Hunedoara şi-a ucis soţia după care şi-a pus şi el capăt zilelor. Copiii de 3 şi 4 ani au asistat la crimă. Din primele informaţii femeia a fost strânsă de gât cu o cordelină.

RomaniaTV.net
06 mai 2012, 07:53
CU SÂNGE RECE: Un bărbat din Deva şi-a omorât soţia sub ochii îngroziţi ai copiilor

UPDATE, ora 12.20 Bărbatul se numeşte Iulian Colesniuc. Vecinii celor doi spun că el lucra în Suedia, de unde a aflat că soţia lui l-ar înşela, motiv pentru care ar fi ameninţat-o de mai multe ori. Până la urmă, bărbatul s-a întors în ţară. Sâmbătă noaptea, vecinii au găsit prima dată trupul lui, după ce el s-a aruncat de pe un bloc de nouă etaje. Poliţiştii au mers acasă să-i anunţe soţia şi au descoperit oribila crimă, scrie adevarul.ro. 

O crimă a oripilat sâmbătă noaptea oraşul Deva. O femeie de 28 de ani a fost ucisă de soţ în faţa copiilor de 3 şi 4 ani. Din primele informaţii femeia a fost strânsă de gât cu o cordelină, informează România TV.

După ce a comis fapta, bărbatul a încuit camera şi a plecat. El şi-a pus capăt zilelor aruncându-se de la etaj.

„În cursul noptii am fost sesizati despre o persoana care s-a aruncat de la etaj. În apartament a fost găsită soţia acestuia decedată. Prezenta leziuni în regiunea cervicală, produse prin ştrangulare. Urmează să se fac autopsia şi atunci vom stabili cu certitudine „, a declarat Dan Mărculescu, sef IML Deva.

Cei doi copii au fost încredinţaţi rudelor pentru moment şi urmează să fie anunţată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara.

Fiul criminalului, băiat provenit dintr-o altă căsătorie, a declarat că nu ştia ca tatăl său şi actuala sa soţie să aibă probleme. Băiatul este în stare de şoc.

Bărbatul a fost plecat la muncă în străinătate. La întoarcere au apărut ceva discuţii şi certuri.