Cu Dumnezeu la alegeri. Un protopop din Târgu Mureş sfătuieşte enoriaşii cu cine să voteze VIDEO

Slujitorii Bisericii Ortodoxe din Târgu Mureş s-au transformat în susţinători ai Alianţei pentru Mureş, din partea căreia candidează la primărie Dorin Florea.

RomaniaTV.net
21 mai 2012, 14:56
Cu Dumnezeu la alegeri. Un protopop din Târgu Mureş sfătuieşte enoriaşii cu cine să voteze VIDEO

Preoţii s-au prins în hora electorală şi se pare că vor juca până la alegerile locale 2012, îndemnând electoratul să-l voteze tot pe actualul primar la şefia primăriei din Târgu Mureş.

În acest weekend, protopopul Gheorghe Şincan a ţinut un discurs de susţinere a lui Dorin Florea în funcţia de primar şi a lui Marius Paşcan la Consiliul Judeţean Mureş într-un parc în faţa mulţimii. Slujitorul Bisericii Ortodoxe a spus mulţimii că „îi place lui Dumnezeu de ei”.

„Să punem votul pe el şi pe Marius Paşcan şi pe echipa care îi însoţeşte. Acesta este mesajul nostru. Eu vă spun doar ceea ce voi face eu. Îi voi alege nu pentru ca vă place dumneavoastră, ci pentru că îi place lui Dumnezeu de ei”, a fost mesajul protopopului la slujba de duminică.

Reprezentantul bisericii a ţinut să sublinieze că tot ce s-a întâmplat bun în oraş i se datorează actualului primar Florea, candidat al alianţei dintre PDL şi UNPR.

„Drumurile, parcurile, şcolile, grădiniţele, vichendul, platoul de la Corneşti şi toate cele pe care dumneavoastră le ştiţi s-au construit pentru toţi şi de aceea ni-l dorim în frunte, ca să ne ţină uniţi”, a mai spus preotul.

Protopopul a fost prezent şi la lansarea celor doi candidaţi, unde le-a transmis oamenilor să se facă voia Domnului şi să-l voteze pe Dorin Florea”.