CRUZIMEA UNEI MAME: Şi-a UCIS fiul şi apoi I-A DAT FOC pentru că nu a putut memora Coranul

O mamă a fost găsită vinovată, miercuri, în Marea Britanie, de uciderea propriului copil, în vârstă de şapte ani. Femeia a comis oribila crimă sub pretextul că nu a reuşit să memoreze Coranul.

RomaniaTV.net
06 dec. 2012, 15:59
CRUZIMEA UNEI MAME: Şi-a UCIS fiul şi apoi I-A DAT FOC pentru că nu a putut memora Coranul

Sara Ege, în vârstă de 33 de ani, licenţiată în matematică în India, şi-a supus copilul unui tratament inuman, lovindu-l în repetate rânduri cu băţul, atunci când acesta nu reuşea să memoreze versete din Coran, potrivit rapoartelor tribunalului din Cardiff, Ţara Galilor. Ea a fost găsită vinovată de omor şi obstrucţionarea justiţiei. Pedeapsa va fi fixată la începutul lui 2013.

Poliţia crezuse iniţial că băiatul a decedat într-un incendiu care a izbucnit în iulie 2010 în casa din Cardiff a familiei. Ulterior, analizele au arătat că băiatul era deja mort la momentul izbucnirii incendiului.

Sara Ege a negat în instanţă uciderea copilului său, acuzându-şi soţul pentru această faptă. În cele din urmă ea a recunoscut faptele, afirmând că a fost constrânsă să comită crima sub presiunea soţului şi a familiei. În mărturie, tânăra femeie a explicat că fiul ei a căzut la pământ murmurând versete din Coran. Ea a decis să dea foc trupului neînsufleţit, deoarece era „foarte nervoasă”.

Ea a afirmat că nu se putea abţine de la a-l lovi pe fiul său, afirmând în mai multe rânduri că era încurajată de diavol. În urma procesului, ea a fost internată pentru câteva luni într-o clinică psihiatrică.