CRUZIME FĂRĂ MARGINI: Bătrână de 81 de ani, bătută şi înjunghiată de un băiat de 15 ani

O bătrână în vârstă de 81 de ani din localitatea constănţeană Urluia a fost bătută şi înjunghiată de mai multe ori cu un cuţit de către un adolescent de 15 ani, care era băut şi care a intrat cu forţa în casa victimei, vrând să o violeze.

RomaniaTV.net
17 oct. 2012, 10:27
CRUZIME FĂRĂ MARGINI: Bătrână de 81 de ani, bătută şi înjunghiată de un băiat de 15 ani

Potrivit poliţiştior constănţeni, băiatul de 15 ani a băut, marţi, mai multe pahare cu alcool, apoi, în jurul orei 21.00, a intrat cu forţa în casa unei femei de 81 de ani, care locuieşte singură, pe care a încercat să o violeze.

El a dezbrăcat-o pe bătrână, folosind violenţa, dar, pentru că era prea beat, nu a reuşit să întreţină un raport sexual cu aceasta, iar de supărare a luat un cuţit cu care a lovit-o de mai multe ori.

Ulterior, adolescentul a fugit de la locul faptei, lăsând-o pe bătrână întinsă pe podea, într-o baltă de sânge. Femeia a fost găsită după mai bine de o oră de către fiica sa, care a alertat autorităţile.

Iniţial, bătrâna a refuzat să fie transportată la spital, dar în cursul nopţii a fost dusă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, în prezent starea ei fiind stabilă.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au identificat repede pe băiatul de 15 ani, atât din spusele victimei sale cât şi din mărturiile unor vecini care l-au văzut ieşind din casa acesteia.

El urmează să fie dus la Serviciul de Medicină Legală pentru a se stabili dacă are discernământ. Pentru moment cercetările în acest caz se fac pentru tentativă la viol şi violare de domiciliu.