CRUZIME FĂRĂ LIMITE. Doi cai au fost omorâţi în bătaie într-o localitate din Iaşi

Doi cai au fost omorâţi în bătaie, iar doi au fost găsiţi răniţi, pe raza localităţii ieşene Scânteia. Poliţiştii ieşeni au declanşat cercetări în acest caz, pentru identificarea şi prinderea persoanelor care au comis fapta.

RomaniaTV.net
21 mai 2013, 19:14
CRUZIME FĂRĂ LIMITE. Doi cai au fost omorâţi în bătaie într-o localitate din Iaşi

Poliţiştii ieşeni au declanşat, marţi, o anchetă, în urma sesizării depuse de un localnic din comuna ieşeană Scânteia, potrivit căreia doi cai aparţinând acestuia au fost omorâţi în bătaie, iar alţi doi au fost găsiţi răniţi, după ce au fost loviţi violent.

Proprietarul cailor susţine că şi-a lăsat cei patru cai pe un islaz de la marginea comunei, iar a doua zi a găsit moarte două dintre animale, după ce ar fi fost lovite cu un obiect ascuţit. Ceilalţi doi cai au fost găsiţi răniţi, după ce ar fi fost, de asemenea, loviţi.

„Abia azi (marţi – n.r.) am aflat ce s-a întâmplat. Doi cai au fost găsiţi morţi, iar alţi doi erau răniţi. A venit Poliţia, s-au demarat cercetări”, a declarat, marţi, presei primarul comunei Scânteia, Fănică Săcăleanu, potrivit Mediafax.

Totodată, Direcţia Sanitar Veterinară Iaşi a trimis o echipă de inspectori la faţa locului.

Citeşte şi: Cruzime fără limite: Un medic veterinar, acuzat că a omorât 1.000 de câini de la adăpost

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi, Anca Vâjîiac a afirmat că a fost deschis dosar penal în acest caz, ea afirmând că se fac cercetări pentru identificarea persoanelor care au maltratat cele patru animale.