Cronica Cârcotaşilor este în DOLIU. Un om important din echipă a murit

O nouă lovitură pentru Cronica Cârcotaşilor. După ce l-au pierdut pe Toni Tecuceanu, iar Huidu a fost obligat să se retragă după ce a ucis trei persoane într-un accident, cârcotaşii au mai primit o lovitură. Unul dintre regizori, Eduardo Vasquez, a murit.

RomaniaTV.net
27 mai 2013, 06:14
Cronica Cârcotaşilor este în DOLIU. Un om important din echipă a murit

Regizorul Eduardo Vasquez, unul dintre regizorii-colaboratori ai emisiunii, a fost găsit fără suflare într-o cameră de hotel din Turcia. Potrivit autorităţilor, decesul bărbatului de 48 de ani ar fi survenit din cauza unui infarct.

Această tragedie vine după un şir incredibil de nenorociri care i-au afectat pe membrii emisiunii.

Totul a pornit în ianuarie 2010, când a murit actorul Toni Tecuceanu, răpus de o răceala care s-a agravat şi despre care s-a spus că este gripă porcină.

A urmat, în acelaşi an, un accident în care Şerban Huidu a văzut moartea cu ochii. Huidu a ajuns în comă la spital, în urma unui accident la ski, în Austria. Un an mai târziu, Şerban Huidu a trăit o altă dramă. La ieşirea din localitatea Timişul de Sus, omul de televiziune a provocat un accident în urma căruia au murit trei persoane. Accident pentru care a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare.