Cristiano Ronaldo spune că „tristeţea” sa nu are legătură cu banii

Atacantul portughez al formaţiei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a dat asigurări, marţi, că "tristeţea" sa nu are legătură cu banii şi a susţinut că "motivaţia, devotamentul, implicarea şi dorinţa de câştiga toate competiţiile nu-i sunt afectate".

RomaniaTV.net
05 sept. 2012, 10:25
Cristiano Ronaldo spune că „tristeţea” sa nu are legătură cu banii

„Faptul că sunt trist şi am spus acest lucru a provocat mult zgomot. Sunt acuzat că vreau mai mulţi bani, dar, într-o zi, veţi vedea că nu este cazul. Vreau doar să-i asigur pe fanii Realului că motivaţia, devotamentul, implicarea şi dorinţa de a câştiga toate competiţiile nu-mi sunt afectate. Am prea mult respect pentru mine şi pentru Real Madrid pentru a nu oferi acestui club tot ceea ce pot”, a scris Ronaldo pe contul său de Facebook, informează AFP.

Duminică seară, după meciul cu Granada, Cristiano Ronaldo, a declarat că este „trist din motive profesionale”, explicând astfel faptul că nu a sărbătorit reuşitele, el fiind autorul unei duble.

„Sunt trist dintr-un motiv profesional, acesta este motivul pentru care nu sărbătoresc golurile. Faptul că Iniesta a fost premiat de UEFA nu are nicio legătură. Nu voi mai vorbi de acest aspect, mă concentrez la meciurile Portugaliei. Lucruri mult mai importante”, a declarat Ronaldo.