Cristiano Ronaldo şi Kaka, atinşi de febra Gangnam Style. Au dansat în parcare pe ritmurile lui Psy

Cristiano Ronaldo, Kaka, Pepe, Fabio Coentrao şi Alvaro Arbeloa au pierdut autobuzul care să îi ducă la stadionul Santiago Bernabeu, înainte de meciul cu Atletico Madrid, şi în timp ce aştepau o altă maşină să-i ducă la arenă, Ronaldo şi Kaka au executat mişcări din Gangnam Style.

RomaniaTV.net
03 dec. 2012, 13:35
Cristiano Ronaldo şi Kaka, atinşi de febra Gangnam Style. Au dansat în parcare pe ritmurile lui Psy

Real Madrid a câştigat cu scorul de 2-0 derby-ul local cu Atletico, dar întâlnirea a fost precedată de un moment de tensiune între Jose Mourinho şi cinci dintre jucătorii săi. Cristiano Ronaldo, Kaka, Pepe, Fabio Coentrao şi Alvaro Arbeloa au ajuns după ora 20.45 la întâlnirea întâlnirea cu autocarul care să îi ducă la stadionul Santiago Bernabeu (partida începea la ora 22.00), iar Jose Mourinho a decis să le dea o lecţie şi autobuzul a plecat fără ei. Dacă The Special One s-a enervat pe cei cinci, aceştia au părut în schimb extrem de relaxaţi.

Camerele tv i-au surprins în parcare exersând câteva mişcări din dansul executat în videoclipul piesei Gangnam Style. Kaka a fost primul care a început să execute mişcările, iar Cristiano Ronaldo l-a completat în stilul PSY.