Cristian Poteraş şi-a DEPUS MANDATUL de preşedinte al PDL sector 6 VIDEO

Cristian Poteraş a anunţat, miercuri, că îşi depune mandatul de preşedinte al PDL Sector 6, după ce duminică a pierdut alegerile pentru Primăria Sector 6.

RomaniaTV.net
13 iun. 2012, 10:06
Cristian Poteraş şi-a DEPUS MANDATUL de preşedinte al PDL sector 6 VIDEO

Cristian Poteraş a precizat că se pune la dispoziţia colegilor de partid care să analizeze performanţa sa la PDL Sector 6, atât în Colegiul Director, cât şi la nivelul filialei. Fostul primar de la sectorul 6 crede că gestul depunerii mandatului ar trebui făcut de mai mulţi lideri ai partidului, inclusiv Emil Boc.

CITEŞTE ŞI Poteraş: Boc să-şi dea demisia. Proiectul politic a eşuat în 10 iunie

Poteraş nu exclude posibilitatea de a nu fi reconfirmat de către conducerea centrală ca lider al organizaţiei de la sectorul 6, dar acest lucru nu ar trebui să-i împiedice pe alţi lideri PDL aflaţi în aceeaşi situaţie să facă acelaşi gest. „Dacă eu mi-am depus pe masă sufletul şi toată activitatea mea, cred că toţi trebuie să o facă”, a apreciat Poteraş.

El a precizat că a renunţat la demisia automată de la şefia PDL sectorului 6 în urma unei discuţii cu colegi din organizaţie care au spus că schimbarea conducerii nu trebuie să fie făcută printr-un act individual. Întrebat cum îşi explică demisia Elenei Udrea, Poteraş a răspuns: „Probabil dânsa are alte discuţii la nivelul conducerii partidului. Are alte informaţii şi probabil aşa trebuie”.

Cristian Poteraş, edilul Sectorului 6, a pierdut competiţia pentru un nou mandat de primar, în faţa lui Rareş Mănescu (USL).