Cristi Minculescu PĂRĂSEŞTE Iris. „Pur şi simplu, nu mai are chef” VIDEO

Solistul trupei Iris, Cristi Minculescu, părăseşte grupul începând cu data de 3 septembrie, informează un comunicat oficial al formaţiei postat pe Facebook.

RomaniaTV.net
28 aug. 2012, 06:03
Cristi Minculescu PĂRĂSEŞTE Iris. „Pur şi simplu, nu mai are chef” VIDEO

Toni Şeicărescu (Direcţia 5) este anunţat ca noul solist al trupei, se mai arată în acelaşi comunicat.

Deoarece Cristi nu răspunde/ nu are telefon, soţia sa Rodica a ţinut să precizeze pentru jurnalul.ro: „Vorbim despre propria decizie luată de Cristi, care nu poate fi nicidecum speculată sau interpretată. Pur şi simplu, nu mai are chef, nu mai vrea să cânte.”

Liderul formatiei, Nelu Dumitrescu, a spus: „E trist că se întâmplă aşa ceva, când pierzi un coleg de formaţie. Cristi a spus că nu mai vrea să cânte cu noi pentru că nu-I mai convine cât câştigă în România. Dar Iris e mai mult decât un grup rock, e un simbol al rockului din Romania şi de aceea va merge mai departe. Cu Tony Şeicărescu vom înregistra, cât de curând, o piesă nouă şi până la anul, un nou album. Oricum, Iris merge mai departe!”.

„Formaţia merge mai departe. (…) Au trecut ‘n’ instrumentişti pe aici. Fiecare formaţie are steaua ei. Asta a fost perioada, grupul continuă mai departe într-o nouă formulă. (…) Toni Şeicărescu va fi solistul trupei. Noi deja i-am dat materialul să-l înveţe, să-l pregătească şi din data de 4 vom repeta cu el”, a spus Nelu Dumitrescu, adăugând că Toni a fost întotdeauna un mare fan al trupei Iris.

Întrebat când va fi primul concert Iris în noua formulă, Nelu Dumitrescu a răspuns că sunt foarte multe şanse ca prima apariţie să fie spre sfârşitul lunii septembrie, potrivit Agerpres.

„Precis nu pot să spun, nu vreau să greşesc, dar cred că va fi pe la sfârşitul lunii septembrie dacă totul decurge cum trebuie cu repetiţiile. Dacă va necesita să ne pregătim mai mult, concertul va fi un pic mai târziu. Dar dorim să nu facem o gaură prea mare în activitatea formaţiei”, a arătat Nelu Dumitrescu.

Iris au sărbătorit 35 de ani anul acesta în cadrul unui concert susţinut în Piaţa Constituţiei.