Cristi Minculescu a spus ADIO trupei Iris. Vezi VIDEO de la ULTIMUL CONCERT

Cristi Minculescu a părăsit definitiv trupa Iris, luni seară, după o colaborare de 32 de ani, care a mai avut însă două sincope în 1983 şi 1990. Concertul de adio al lui Minculescu a avut loc în comuna clujeană Bonţida.

RomaniaTV.net
04 sept. 2012, 06:14
Cristi Minculescu a spus ADIO trupei Iris. Vezi VIDEO de la ULTIMUL CONCERT

Ultimul concert Iris cu Cristi Minculescu în postura de vocalist s-a desfăşurat în faţa a 3.000 de persoane. Publicul a fost unul destul de pestriţ, fanilor trupei alăturându-li-se şi localnici care au venit la concert mai mult din curiozitate. Pe scenă, atmosfera a fost vizibil ciudată. Îmbrăcat în tricoul Universităţii Craiova, echipa lui de suflet, Cristi Minculescu a urcat pe scenă vizibil emoţionat. Între membrii trupei parcă nu a mai existat însă chimia de altă dată, în prestaţia lor resimţindu-se tensiunile din ultimele zile.

Din play-list a lipsit chiar şi melodia „Floare de Iris”, care de-a lungul timpului a fost un adevărat imn al trupei, însă concertul s-a încheiat cu cei cinci artişti salutând înlănţuiţi publicul în timp ce pe fundal se auzea piesa „Iris Eterna”.

Vestea că Minculescu părăseşte trupa Iris a venit pe 28 august. Unul dintre colegii săi din Iris, Nelu Dumitrescu, a spus că motivul retragerii este acela că solistului „nu-i mai pasă deloc de muzică”, însă Minculescu a afirmat că a luat această decizie din cauza degradării morale din România. O altă variantă ar fi aceea că problemele de sănătate nu-i dau însă pace şi că artistul ar avea nevoie de un transplant de rinichi în Germania.